Rólunk | Elérhetőség | Ajánlatkérés  
Európa
Dél Európa
Észak Európa
Kelet Európa
Bulgária
Csehország
Prága
Oroszország
Ukrajna
Közép Európa
Nagy Britannia & Írország
Nyugat Európa
Afrika
Ázsia
Karib térség
Észak Amerika
Közép Amerika
Dél Amerika
Óceánia
Üdülések
Körutazások
Hajóutak
Magánrepülő
Esküvő & nászút
Itthon
Luxusvonatok
Luxus yachtok
Jesoloi luxusapartmanok
ÚJDONSÁG-Ferrarival Olaszországban
Tematikus Utak

  Főoldal > Európa > Kelet Európa > Csehország

Csehország


Csehország – élmények szimfóniája

Keresse fel, és ismerje meg Csehországot, ahol egyaránt megtalálják a maguknak való szórakozást a diákok és a nyugdíjasok, azt az országot, amelyet mintha a gyermekes családok nyaralására, romantikus élményekre, vagy üzleti tárgyalásokra teremtettek volna! Jöjjön el Ön is a híres zeneszerzők országába, és alkossa meg saját élményeink szimfóniáját...
A főváros, Prága, a világ legszebb metropoliszai közé tartozik, az ezeréves város felejthetetlen hangulatával. Ám nem csak itt találunk számtalan múzeumot, galériát és műemléket, hanem Csehország többi régiójában is.
Csehország térképét szó szerint beborítják a történelmi városok, várak és kastélyok, templomok és kolostorok. A nem mindennapi kulturális örökség része a 12 UNESCO-helyszín – a világon sehol máshol nincsenek ilyen közel egymáshoz.
Elragadó szépségű a cseh természet is, amely sokszínűségével ideális helyszín a kerékpáros vagy vízparti aktív nyaraláshoz. Szinte kínálkozik a látogatók figyelmébe a több mint 70 golfpálya, a téli üdülést kedvelőket pedig több tucat síközpont várja.
Világhíres a több évszázados hagyományú cseh fürdőkultúra is. Itt a kellemes környezetben nem csak gyógyulni, hanem kikapcsolódni is lehet.
Ha Csehországba látogat, mindezen túl megismerkedhet a cseh konyha, a híres cseh sörök és a kitűnő morva borok ízeivel is. Érkezzen bár Karácsonykor, a tavaszi szünetben, nyáron vagy tavasszal, mindig gazdag programmal és más-más arcát mutatva várja majd Önt ez az Európa szívében fekvő ország.