Notice: Undefined index: id in /var/www/luxusut/public_html/index.php on line 7

Notice: Undefined offset: 335 in /var/www/luxusut/public_html/dirmenu.php on line 36

Notice: Undefined offset: 335 in /var/www/luxusut/public_html/dirmenu.php on line 24

Notice: Undefined variable: almenu in /var/www/luxusut/public_html/index.php on line 100
Luxusut.hu - Velence
RĂłlunk | ElĂ©rhetĂ”sĂ©g | AjĂĄnlatkĂ©rĂ©s  
EurĂłpa
DĂ©l EurĂłpa
OlaszorszĂĄg
NagyvĂĄrosok
Bologna
Perugia
Firenze
Genova
Lecce
Livorno
MilĂĄnĂł
NĂĄpoly
RĂłma
Siena
Velence
Verona
Vidéki luxus
Tóvidék
Hegyvidék
Tengerpart
Spa & Wellness
Ciprus
Görögorszåg
Törökorszåg
HorvĂĄtorszĂĄg
SpanyolorszĂĄg
MĂĄlta
Észak Európa
Kelet EurĂłpa
Közép Európa
Nagy Britannia & Írország
Nyugat EurĂłpa
Afrika
Ázsia
Karib térség
Észak Amerika
Közép Amerika
DĂ©l Amerika
Óceánia
ÜdĂŒlĂ©sek
Körutazåsok
HajĂłutak
MagĂĄnrepĂŒlĂ”
EskĂŒvĂ” & nĂĄszĂșt
Itthon
Luxusvonatok
Luxus yachtok
Jesoloi luxusapartmanok
ÚJDONSÁG-Ferrarival Olaszországban
Tematikus Utak

  Főoldal > EurĂłpa > DĂ©l EurĂłpa > OlaszorszĂĄg > NagyvĂĄrosok > Velence

Luna Hotel Baglioni*****L

Árak lekérésre

Luxus Ă©s elegancia az ÚszĂł vĂĄrosban

A XII.szĂĄzadi Ă©pĂŒletben lĂ©vĂ” luxusszĂĄlloda mĂ©ltĂĄn nyerte el kĂ©t alkalommal is Velence legjobb szĂĄllodĂĄja cĂ­met. Az egyik legrĂ©gibb szĂĄlloda a vilĂĄg egyik legromatikusabb vĂĄrosĂĄban, Velence szĂ­vĂ©ben a Szent MĂĄrk tĂ©rtĂ”l pĂĄr lĂ©pĂ©sre. Egyszerre Ă©lvezhetĂ” a luxus, a kĂ©nyelem Ă©s a csodĂĄlatos kilĂĄtĂĄs a lagĂșnĂĄra. A szĂĄllodĂĄnak sajĂĄt kikötĂ”je is van. A Marco Polo repĂŒlĂ”tĂ©r kb. 10 km-re, mĂ­g a Santa Lucia vasĂștĂĄllomĂĄs kb. 2 km-re talĂĄlhatĂł.

Canova Ă©tterem & Baglioni Caffe & Marco Polo Szalon
A 70 fĂ” befogadĂĄsĂĄra alkalmas meghitt hangulatĂș Canova Ă©tterem is bĂŒszkĂ©lkedhet kĂ©t elismerĂ©ssel az Ă©ttermi kategĂłriĂĄban. A sĂ©f ajĂĄnlĂĄsĂĄra kiprĂłbĂĄlhatjuk a nemzetközi Ă©s a Veneto rĂ©giĂł kĂŒlönlegessĂ©geit, melyhez feltĂ©tlenĂŒl vĂĄlasszunk a nemzetközi Ă©s helyi borokbĂłl is. Az elegĂĄns kĂĄvĂ©zĂł pedig kivĂĄlĂł hely egy kellemes sĂ©ta utĂĄni kĂĄvĂ©zĂĄsra vagy egy hĂ»sĂ­tĂ” koktĂ©l elfogyasztĂĄsĂĄra. Közben Ă©lvezhetjĂŒk a gyönyörĂ» panorĂĄmĂĄt is, mely a Szent MĂĄrk tĂ©ri kirĂĄlyi kertjĂ©re nĂ©z. A szĂĄlloda legtĂĄgasabb szalonja a Marco Polo szalon, mely 170 fĂ” befogadĂĄsĂĄra alkalmas Ă©s sokszor rendeznek itt gĂĄlavacsorĂĄkat Ă©s koktĂ©l partikat.
 
SzolgĂĄltatĂĄsok
Szobaszervíz, légkondicionålt helyiségek, londiner szolgålat, csomagmegÔrzÔ, portaszolgålat, széfbérlési lehetÔség a recepción, babysitter szolgålat, valutavåltås, bår, étterem, lounge, pianobår, személyi asszisztens, mosoda.

SzobĂĄk & LakosztĂĄlyok
Mindegyik szobĂĄban van Internet hozzĂĄfĂ©rĂ©si lehetĂ”sĂ©g, minibĂĄr, szĂ©f, fĂŒrdĂ”szoba hajszĂĄrĂ­tĂłval, Tv, telefon, rĂĄdiĂł. LekĂ©rĂ©sre foglalhatĂł szobatĂ­pusok: superior, deluxe, Junior Suite, Suite,


Hotel Bauer*****

Árak lekérésre

Luxus Ă©s elegancia felsĂ”fokon az „ĂșszĂł vĂĄrosban”

A 109 szobĂĄs elegĂĄns luxusszĂĄlloda mĂ©ltĂĄn Velence egyik leghĂ­resebb szĂĄllodĂĄja, a mĂ»vĂ©szek Ă©s elĂ”kelĂ”sĂ©gek körĂ©ben. A felejthetetlen vendĂ©gszeretet Ă©s a kifogĂĄstalan szolgĂĄltatĂĄsok kellemes lĂ©gkört varĂĄzsolnak az idelĂĄtogatĂł turistĂĄk szĂĄmĂĄra. A szĂĄlloda a Szent MĂĄrk tĂ©rtĂ”l pĂĄr lĂ©pĂ©sre talĂĄlhatĂł a Campo San MoisĂ© barokk templomra kilĂĄtĂĄssal. NĂ©hĂĄny szoba Ă©s lakosztĂĄly a Casa nova Bauerben lett kialakĂ­tva, mely egy 16. szĂĄzadi Ă©pĂŒletben talĂĄlhatĂł a szĂĄlloda mellett.

Étterem
A szĂĄlloda Ă©tterme, a De Pisis Étterem, melynek terasza a romantikus Canal GrandĂ©ra nĂ©z, több mint egy egyszerĂ» szĂĄllodaĂ©tterem: a kĂŒlönösen Ă­nyenc vendĂ©gek kedvelt helye.
A velencei stílusban dekorålt étterem a régi idÔk elbûvölÔ és meghitt légkörét eleveníti fel, melyet a hozzåértés és a kedves kiszolgålås tesz teljessé.
Ebben az exkluzĂ­v környezetben kĂ©szĂ­ti el eredeti konyharemekeit a mestersĂ©f, Giovanni Ciresa. A nemzetközi fogĂĄsokat mediterrĂĄn tĂ­pusĂș Ă©telek egĂ©szĂ­tik ki.
Amikor az idĂ”jĂĄrĂĄs engedi, a bĂŒfĂ©reggeli Ă©s az esti koktĂ©l a Bauer Teraszon kerĂŒl felszolgĂĄlĂĄsra - ahonnan lenyĂ»gözĂ” kilĂĄtĂĄs nyĂ­lik a Canal Grande csatornĂĄra, valamint a hĂ­res Chiesa della Salute templomra. ElegĂĄns környezet, romantikus hely, kitĂ»nĂ” konyha Ă©s a lenyĂ»gözĂ” panorĂĄma mind visszatĂ©rĂ©sre kĂ©szteti a kedves vendĂ©geket.

SzolgĂĄltatĂĄsok
RecepciĂł, Ă©tterem, bĂĄr, napi folyĂłiratok Ă©s ĂșjsĂĄgok, terasz, lift, szĂ©fbĂ©rlĂ©si lehetĂ”sĂ©g, csomagmegĂ”rzĂ©s, ĂŒzletek, nemdohĂĄnyzĂł közös helyisĂ©gek, SzobaszervĂ­z, konferenciaterem, mosoda, szĂ©psĂ©gszalon fodrĂĄszattal, valutavĂĄltĂĄs, ajĂĄndĂ©kbolt, Internet hozzĂĄfĂ©rĂ©si lehetĂ”sĂ©g, parkolĂłhely nem ĂĄll a vendĂ©gek rendelkezĂ©sĂ©re.

SzobĂĄk Ă©s lakosztĂĄlyok
A 91 tĂĄgas, elegĂĄns szoba Ă©s a 18 Suite tipikus velencei stĂ­lusban van kialakĂ­tva Ă©s mindegyikĂ©ben van olasz mĂĄrvĂĄny fĂŒrdĂ”szoba hajszĂĄrĂ­tĂłval, minibĂĄr, lĂ©gkondicionĂĄlĂł, telefon, mĂ»holdas Tv, Ă­rĂłasztal, fĂŒrdĂ”köpeny, papucs, szĂ©f, Internet hozzĂĄfĂ©rĂ©s. LekĂ©rĂ©sre foglalhatĂł szobatĂ­pusok: superior, deluxe, superior Suite, Casa Nova, Casa Nova Suite.Hotel Cipriani & Palazzo Vendramin*****

Árak lekérésre

A vilåg egyik legexkluzívabb szållodåja Velencében

Az ötcsillagos luxusszĂĄlloda Giudecca szigeten talĂĄlhatĂł egy gyönyörĂ» zöld kertben, nem messze a Szent MĂĄrk tĂ©rtĂ”l. A szĂĄlloda minden igĂ©nyt kielĂ©gĂ­tĂ” Ă©s a kivĂĄlĂł szolgĂĄltatĂĄsok mellett elengedhetetlen a velencei vendĂ©gszeretet, ideĂĄlis azok szĂĄmĂĄra, akik a kĂ©nyelmet Ă©s a luxust keresik, melyet meg is talĂĄlnak ebben a kis privĂĄt környezetben. CsodĂĄlatos panorĂĄma nyĂ­lik a Szent MĂĄrk tĂ©ri kikötĂ”re, a San Giorgio templomra, a közeli kis lagĂșnĂĄkra Ă©s a gyönyörĂ» virĂĄgos kertre. A szĂĄllĂĄshelynek van egy privĂĄt kis hajĂłkikötĂ”je (van lehetĂ”sĂ©g jachtbĂ©rlĂ©sre is) Ă©s egy ingyenes privĂĄt transzfere csĂłnakkal a Szent MĂĄrk tĂ©rre Ă©s vissza meghatĂĄrozott idĂ”szakban, Ă­gy egy kellemes velencei program utĂĄn hamar visszatĂ©rhetĂŒnk a meghitt, nyugodt kis oĂĄzisunkba. A szĂĄlloda mellett talĂĄlhatĂł a 15. szĂĄzadi Palazzo Vendramin, ahol szintĂ©n elegĂĄns szobĂĄk kerĂŒltek kialakĂ­tĂĄsra.

Étterem
Reggeli a szobĂĄnk erkĂ©lyĂ©n, ebĂ©d Ă©s vacsora a Fortuny Ă©tteremben vagy a Cip’s Clubban. A vĂĄlasztĂĄs az ÖnĂ©.
Fortuny Étterem & Terasz
Minden egy helyen, mely egy kellemesen eltöltött gyertyafĂ©nyes vacsorĂĄhoz szĂŒksĂ©ges: törĂ©keny fĂșjt ĂŒvegpoharak, Ă©rtĂ©kes szövetek,borostyĂĄnkĂ” szĂ­nĂ» tĂŒkrök, csodĂĄlatos panorĂĄma a lagĂșnĂĄkra a Szent MĂĄrk BazĂ­lika kupolĂĄjĂĄra. Az Ă©tteremnek van egy kellemes, hangulatos terasza is, mely a gyönyörĂ», virĂĄgos kertre nĂ©z.
Cip’ Club Étterem
Az Ă©tterembĂ”l elbĂ»völĂ” kilĂĄtĂĄs nyĂ­lik a lagĂșnĂĄkra Ă©s a Szent MĂĄrk tĂ©rre. A szolgĂĄltatĂĄsok Ă©s a menĂŒk kifinomultak, mint akĂĄr a vĂĄros Velence.
A medence melletti snackbår kellemes koktélokat és hûsítÔket kínål a meleg nyåri napokon.

SzolgĂĄltatĂĄsok
Recepció, étterem, medenceétterem, snack bår a medencénél bår, konferenciaterem, lift, valutavåltås, pianobår, mosoda, Szobaszervíz, Casanova wellness központ: olimpiai méretû medence, teniszpålya, szauna, szépségszalon, kozmetikai szolgåltatåsok, masszåzsok, tornaterem.

SzobĂĄk Ă©s lakosztĂĄlyok
Mindegyik szobĂĄban van hajszĂĄrĂ­tĂłval felszerelt fĂŒrdĂ”szoba, telefon, mĂ»holdas Tv, minibĂĄr, szĂ©f, lĂ©gkondicionĂĄlĂł, rĂĄdiĂł, Internet hozzĂĄfĂ©rĂ©s. LekĂ©rĂ©sre foglalhatĂł szobatĂ­pusok: kertre nĂ©zĂ” erkĂ©lyes standard szoba, lagĂșnĂĄra nĂ©zĂ” kĂ©tĂĄgyas szoba erkĂ©llyel vagy erkĂ©ly nĂ©lkĂŒl, Junior Suite (erkĂ©lyes vagy erkĂ©ly nĂ©lkĂŒli, medencĂ©re, lagĂșnĂĄra vagy kertre nĂ©zĂ” kilĂĄtĂĄssal), Suite, Suite Palladio, Suite Dogaressa.

Hotel Danieli *****

Árak lekérésre

A velencei lagĂșnĂĄkra nĂ©zĂ” kĂĄprĂĄzatos kilĂĄtĂĄssal rendelkezĂ” Hotel Danieli igazĂĄn kirĂĄlyi helyen talĂĄlhatĂł – csupĂĄn nĂ©hĂĄny lĂ©pĂ©snyire a legendĂĄs DĂłzse PalotĂĄtĂłl, a Szent MĂĄrk tĂ©rtĂ”l, a BazilikĂĄtĂłl Ă©s a SĂłhajok HĂ­djĂĄtĂłl. Élvezze a pĂĄratlan panorĂĄmĂĄt a hotel tetĂ”teraszĂĄnak bĂĄrjĂĄbĂłl! KözvetlenĂŒl a hotel elĂ”tt vĂ­zi taxi vĂĄrja a lĂĄtogatĂłkat egy kirĂĄndulĂĄsra a környezĂ” szigetekre – Lidora, Buranora, Muranora, Torcellora.

Éttermek
AkĂĄr egy hivatalos vacsora a tetĂ”teraszon a Terrazza Danieli Ă©tteremben, akĂĄr egy ital a Bar Terrazza Danieli-ben, vagy egy kellemes dĂ©lutĂĄni tea-szertartĂĄs a pompĂĄs gotikus Bar Dandolo-ban – a Hotel Danieli-ben a vĂĄlasztĂ©k olyan kĂŒlönleges akĂĄrcsak a körĂŒlötte fekvĂ” vĂĄros. Legyen az hivatalos vagy hĂ©tköznapi, kĂŒltĂ©ri vagy beltĂ©ri, itt minden vacsorĂĄzĂł hely Velence kĂŒlönleges törtĂ©nelmĂ©t, mĂ»vĂ©szi szĂ©psĂ©gĂ©t Ă©s kifinomultsĂĄgĂĄt vetĂ­ti elĂ©nk.

SzolgĂĄltatĂĄsok
In-room masszĂĄzs Ă©s spa kezelĂ©sek, golf club Ă©s privĂĄt strand a Velence Lido-n, sĂ©ta tĂșrĂĄk a vĂĄrosban.

SzobĂĄk & lakosztĂĄlyok
225 szoba Ă©s lakosztĂĄly hĂĄrom, 14. SzĂĄzadi palazzo-ban, legtöbbjĂŒk erkĂ©llyel, lagĂșnĂĄkra nĂ©zĂ” kilĂĄtĂĄssal, antik dekorĂĄciĂłval, muranoi ĂŒveggel.
Minden szobåban megtalålható felszerelések: LCD kåbel tévé, telefon, hajszårító, kåd és zuhanyzó, törölközÔ és papucs, Internet hozzåférés, hangposta, minibår, széf.


Hotel Gritti Palace *****

Árak lekérésre

TekintĂ©lyes környezetben, a Grand Canal mentĂ©n fekvĂ” Hotel Gritti Palace 1525-ben Ă©pĂŒlt Andrea Gritti dĂłzse rezidenciĂĄjakĂ©nt. Rövid sĂ©tĂĄra talĂĄlhatĂł a Szent MĂĄrk tĂ©r az impozĂĄns palazzo-tĂłl, amely pĂĄratlan kilĂĄtĂĄst nyĂșjt a Santa Maria della Salute-re. Érdemes egy egĂ©sz napos kirĂĄndulĂĄs sorĂĄn megnĂ©zni a pompĂĄs velencei villĂĄkat a Brenta RivierĂĄn Ă©s a VelencĂ©t Ă©s Asolot körĂŒlvevĂ” dombokon, nĂ©hĂĄnyat a vilĂĄghĂ­rĂ» Ă©pĂ­tĂ©sz, Palladio tervezett.  Vagy rĂ©szt vehetĂŒnk egy privĂĄt idegenvezetĂ©ssel egybekötött tĂșrĂĄn Velence kevĂ©sbĂ© ismert utcĂĄin felfedezve a helyi Ă©letstĂ­lust Ă©s a rejtett mĂ»vĂ©szeti kincseket.

Éttermek
Velence nemcsak mĂ»vĂ©szetĂ©rĂ”l, Ă©s varĂĄzslatos Ă©letstĂ­lusĂĄrĂłl, hanem konyhĂĄjĂĄrĂłl is hĂ­res. A Club Del Doge Ă©s a Bar Longhi Ă©tterem kulinĂĄris Ă©lvezetet Ă©s elbĂ»völĂ” kilĂĄtĂĄst nyĂșjt a vĂĄrosra. A helyi friss alapanyagok Ă©s a velencei hagyomĂĄnyok keverednek a fĂ”szakĂĄcs hĂ­res receptjeiben.

SzolgĂĄltatĂĄsok
TörtĂ©nelem, vĂĄsĂĄrlĂĄs, mĂ»vĂ©szet, gasztronĂłmia, feltöltĂ”dĂ©s, vagy csak pihenĂ©s – bĂĄrmelyik is Ă©rdekli a vendĂ©get, a hotel professzionĂĄlis szemĂ©lyzete kĂ©sz eleget tenni minden kĂ­vĂĄnsĂĄgĂĄnak. CsalĂĄdosoknak babysitter igĂ©nyelhetĂ”.

SzobĂĄk & lakosztĂĄlyok
91 kĂŒlönĂĄllĂł szoba, muranoi ĂŒveg gyertyatartĂłkkal, mĂĄrvĂĄny csempĂ©vel, arany szegĂ©lyes mennyezettel, modern komforttal Ă©s szolgĂĄltatĂĄsokkal.
Minden szobĂĄban megtalĂĄlhatĂł felszerelĂ©sek: sat. tĂ©vĂ©, tĂĄgas fĂŒrdĂ”szoba, törölközĂ” Ă©s papucs, hajszĂĄrĂ­tĂł, telefon, hangposta, internet hozzĂĄfĂ©rĂ©s, minibĂĄr, lĂ©gkondicionĂĄlĂł, szĂ©f.


Hotel The Westin Europa & Regina *****

Árak lekérésre

A Grand Canal mentĂ©n elhelyezkedĂ” Westin Europa & Regina ötcsillagos hotel a csodĂĄlatos barokk Santa Maria della Salute templomra nĂ©z. VelencĂ©nek ebben a bĂ©kĂ©s szegletĂ©ben a vendĂ©g a törtĂ©nelmi vĂĄros minden adottsĂĄgĂĄt kihasznĂĄlhatja. A Szent MĂĄrk tĂ©r, az Ă©rdekes ĂŒzletek Ă©s Velence összehasonlĂ­thatatlan szĂ©psĂ©gei csak pĂĄr lĂ©pĂ©sre vannak. A hotel szolgĂĄltatĂĄsainak szĂ©les vĂĄlasztĂ©ka egyedĂŒlĂĄllĂł utazĂłk, pĂĄrok Ă©s csalĂĄdok szĂĄmĂĄra is egyarĂĄnt ideĂĄlis.  

Éttermek
A hotel kĂ©t varĂĄzslatos, Grand Canal-ra nĂ©zĂ” Ă©tteremmel vĂĄrja a vendĂ©geket. Az elegĂĄns La Cusina pikĂĄns helyi Ă©teleket kĂ­nĂĄl. A nĂ©pszerĂ» Bar Tiepolo tökĂ©letes talĂĄlkozĂłhely a kĂŒlföldi lĂĄtogatĂłknak Ă©s a velenceieknek.  

SzolgĂĄltatĂĄsok
Étteremi foglalĂĄs, szĂ­nhĂĄz Ă©s opera jegyek, privĂĄt tĂșrĂĄk szervezĂ©se, in-room masszĂĄzs, fitness, a Lido szigeten privĂĄt strand, vĂ­zisportok, tenisz, golfpĂĄlya.

SzobĂĄk & lakosztĂĄlyok
Grand Canal-ra vagy kertre nĂ©zĂ” tradicionĂĄlis velencei stĂ­lusĂș szobĂĄk 5 17-19. szĂĄzadi Ă©pĂŒletben.
Minden szobĂĄban megtalĂĄlhatĂł felszerelĂ©sek: LCD tĂ©vĂ©, internet hozzĂĄfĂ©rĂ©s, tĂĄgas fĂŒrdĂ”szoba, törölközĂ”, szĂ©f, minibĂĄr, 24 h szobaszervĂ­z, telefon, lĂ©gkondicionĂĄlĂł.


Bauer Il Palazzo Hotel*****

Árak lekérésre

Az elegĂĄns, exkluzĂ­v ötcsillagos boutique hotel Velence központjĂĄban talĂĄlhatĂł egy rĂ©gi velencei stĂ­lusĂș Ă©pĂŒletben, ahonnan gyönyörĂ» kilĂĄtĂĄs nyĂ­lik a Canal Grandera. A 76 szobĂĄs szĂĄlloda elegĂĄns Ă©s gazdag luxust kĂ­nĂĄl a vendĂ©geknek Ă©s pĂĄr lĂ©pĂ©sre talĂĄlhatĂł a Szent MĂĄrk tĂ©rtĂ”l. Mindegyik szobĂĄban kĂŒlönös hangsĂșlyt fektetnek a bĂștorok Ă©s a textĂ­lek kivĂĄlasztĂĄsĂĄban. EzenkĂ­vĂ»l fitneszterem Ă©s Spa szaunĂĄval, gĂ”zfĂŒrdĂ” Ă©s hidromasszĂĄzs ĂĄll a vendĂ©gek rendelkezĂ©sĂ©re.

Bauer Il Palladio Hotel*****

Árak lekérésre

A hĂ­res reneszĂĄnsz Ă©pĂ­tĂ©sz Andrea Palladio tervei alapjĂĄn kĂ©szĂŒlt kellemes Ă©pĂŒletben kapott helyet ez a kis Ă©kszerdoboz, mely egyedĂŒlĂĄllĂł szĂ©psĂ©ggel bĂ­r a velencei környezetben. A 38 szoba Ă©s 12 Suite elegĂĄns berendezĂ©se a rĂ©gi antik vilĂĄg hangulatĂĄt idĂ©zik. Az Ă©tterem a mediterrĂĄn konyha kĂŒlönleges Ă©teleit kĂ­nĂĄlja Ă©s egy gyönyörĂ» belsĂ” kertre nĂ©z. 2007 tavasza Ăłta egy elegĂĄns, elsĂ”osztĂĄlyĂș Spa ĂĄll a vendĂ©gek rendelkezĂ©sĂ©re.

Boscolo dei Dogi Grand Hotel*****

Árak lekérésre

Az ötcsillagos luxusszĂĄlloda egy rĂ©gi Ă©s hĂ­res nemesi (Rizzo Patarol) palotĂĄban kapott helyet, ahol rĂ©gebben a francia nagykövetsĂ©g Ă©s a Savoia-i követsĂ©g is helyet kapott. A finom mĂĄrvĂĄny, a gyönyörĂ» freskĂłk Ă©s lĂĄmpĂĄk a XVIII. szĂĄzadi eleganciĂĄt idĂ©zik Ă©s ezĂĄltal egyedĂŒlĂĄllĂłvĂĄ teszik a szĂĄllodĂĄt VelencĂ©ben, a hatĂĄst a belsĂ” lagĂșnĂĄra nĂ©zĂ” kert tovĂĄbb fokozza. A 76 szoba mindegyike tipikus velencei stĂ­lusban berendezett Ă©s felszerelt.

Hilton Hotel Molino Stucky*****

Árak lekérésre

Velence egyik legjellegzetesebb felĂșjĂ­tott szĂĄllodĂĄja eredetileg egy XIX. szĂĄzadi malom volt, mely manapsĂĄg mĂĄr szĂĄllodakĂ©nt ĂŒzemel. A 380 szobĂĄbĂłl ĂĄllĂł szĂĄlloda szobĂĄi elegĂĄnsan Ă©s minden komforttal felszereltek, ahogy egy Hilton szĂĄllodĂĄhoz illik. 5 Ă©tterem, bĂĄr szĂ©les vĂĄlasztĂ©kkal ĂĄll a vendĂ©gek rendelkezĂ©sĂ©re Ă©s egy lenyĂŒgĂ”zĂ” panorĂĄmĂĄs medence szolgĂĄlja mĂ©g az utasok kĂ©nyelmĂ©t. EzenkĂ­vĂ»l szĂĄmos kezelĂ©s Ă©s fitneszterem van.